Vidám csapatunkba munkatársat keresünk! Jelentkezz hozzánk! 

Önélezrajzod küld el nekünk a email címre.

 

Bejelentkezés

Technológiai fejlesztést eredményező beruházás az LOVASVILÁG Kft.-nél

Sajtóközlemény
Technológiai fejlesztést eredményező beruházás az LOVASVILÁG Kft. részére

2022.07.20.

Az LOVASVILÁG Kft. projektje során munkagép beszerzést, valamint a projekt megvalósításához kapcsolódó közvetett tevékenységeket valósít meg. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 9 999 999 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14 285 713 Ft értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként a cég kertkarbantartási és kertépítési tevékenysége hatékonyabbá válik, kapcsolódó kapacitása jelentősen növekszik.

Az LOVASVILÁG Kft. 2002 óta foglalkozik lovasfelszerelések forgalmazásával, 2021-től pedig társasházak és magánszemélyek részére kertkarbantartási és kertépítési tevékenységet folytat. Jelen projekt elsődleges célja a vállalkozás kertépítési, karbantartási tevékenységének fejlesztése a projektbe tervezett modern munkagép beszerzése révén.

A vállalkozás a GINOP Plusz-1.2.2-22 konstrukció keretében 1 db Multi One 5.3K törzscsuklós rakodógép beszerzésére, valamint a projekthez kapcsolódó közvetett tevékenységek megvalósítására nyert el támogatást. A projekt megvalósítása révén a vállalkozás az élőmunkaigényes feladatokat (pl. földmunkák, emelési feladatok) gépesíteni tudja, mely által lerövidül a hasonló munkák elvégzési ideje, és minőségibb, precízebb, és hatékonyabb munkavégzést érhet el.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 9 999 999 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14 285 713 Ft értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként a cég kertkarbantartási és kertépítési tevékenysége hatékonyabbá válik, kapcsolódó kapacitása jelentősen növekszik. A beruházás eredményeként javul az LOVASVILÁG Kft. hatékonysága, erősödik gazdasági stabilitása, ezáltal piaci pozíciója is javul. A fejlesztés a cég győrladaméri telephelyén valósul meg.

A beruházás megvalósítása 2023.02.09-ig tartott. A projektről további információ a www.lovasvilag.hu oldalon érhető el.

További információ kérhető:
Jakab Tibor
Telefon: 06309561764
E-mail:

Márkák

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elfogadott bankkártyák: