Bejelentkezés

Májusi nyereményjáték

Májusi nyereményjáték - 2018. május 15-30.
 

A májusi eső aranyat ér, de a májusi nyereményeső is! 
Játssz velünk, és nyerj 1 db HorseGuard nyeregalátétet, 1 db nyalósócsomagot, vagy 1 db HorseGuard kötőféket. A játékban való részévtelhez nem kell mást tenned, mint kitöltened az alábbi rövid kérdőívet, és ezzel máris esélyed nyílik hazavinni a három értékes nyeremény egyikét. 

Beküldési határidő: 2018. május 30. 
Sorsolás: 2018. június 4. 
Nyertesek: 
Nyeregalátétet nyerte: Oroszi Dóra
Kötőféket nyerte: Szabó Enikő
Nyalósó csomagot nyerte: Foki Réka
A nyerteseket emailben is értesítjük. 

 
JÁTÉKSZABÁLYZAT - MÁJUSI NYEREMÉNYJÁTÉK

1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE
A játék szervezője Lovasvilág Kft., 9023 Győr, Rákóczi F. u. 63., Cégjegyzékszám: 08-09-010789 (továbbiakban Szervező). A játékban önkéntesen részt vevő személyek adataiból Szervező üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, ezek közvetlen üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében. Az üzletszerzési listát harmadik fél felé nem továbbítja.
A játék során önkéntesen, a fentiek ismeretében Ön által megadott adatokat, valamint kérdéseinkre adott válaszait tároljuk és felhasználjuk abból a célból, hogy az Ön érdeklődési körének leginkább megfelelő termékeket és szolgáltatásokat érintő, közvetlen üzleti ajánlatokról tájékoztassuk.

2. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI
Jelen szabályzat a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek címen elérhető promóciós játékban való részvételre, és a játékban való űrlap elküldése során megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik. A nyereményjátékra történő űrlapok beküldése kihirdetéstől számítva 2018. május 15-30-ig tart.
A játékban kizárólag magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy jogosult, aki:

• a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek weboldalon a fenti határidőn belül online beküldi a nyereményjáték adatlapját

A beküldés során a következő, érvényes, valós adatait megadja:
• név
• e-mail cím

3. NYEREMÉNYEK, KÉZBESÍTÉS
A játékban kisorsolásra kerülő nyeremények:
• 1 db HorseGuard nyeregalátét
• 1 db nyalósócsomag
• 1 db HorseGuard kötőfék

A nyeremény tartalmazza a Magyarország területén történő kézbesítési költségeket is. A nyereményt a Szervező továbbítja postai úton, nyertes a postázási adatainak átadásához hozzájárul. A nyeremény kézbesítési időpontja változó lehet a kívánt méret készleten való rendelkezésére állásától függően. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.

4. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA
Szervező a nyereményt a kérdőívet valós adataival beküldő játékosok között sorsolással ítéli oda. A sorsolás során három játékos kerül kiválasztásra. A Szervező a sorsolást 2018. június 4-én tartja.
A Szervező a nyertest a kérdőíven megadott e-mail címen értesíti, valamint a nyertes nevét Facebook oldalán közzéteszi. (https://www.facebook.com/LovasvilagLovasbolt/) Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező email-en (2 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, és a nyertes nem jelentkezik az értesítéstől számított egy héten belül, akkor az ajándékra való jogosultság elvész és a későbbiekben emiatt semmilyen igény nem támasztható a Szervezővel szemben. Amennyiben a nyertes nem érhető el, és jelen pont szerinti határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért, pótnyertes kijelölésére nem kerül sor. A nyereményjátékban nem vehetnek részt Szervező közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

5. ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK, TÁJÉKOZTATÁS
Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A játék keretében megadott adatait Szervező visszavonásig kezeli. Az adatkezelésben érintett adatok köre a regisztráció során megadott adatok egésze: név, e-mail cím.
Lovasvilág Kft. adatvédelmi nyilvántartási száma:
NAIH-101416/2016.

 

Márkák

Pikeur
Kingsland
DASLÖ
Equiline
Lamicell
Kentaur
SCAN-HORSE

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: