Bejelentkezés

Házivásár nyereményjáték

Házivásár nyereményjáték - 2018. 

Tudtad, hogy a Lovasvilág lovasbolt minden évben 2 alkalommal házivásárt rendez, ahol 20-30-50% kedvezménnyel várásolhatod meg az akcióban kijelölt termékeket? 
A soron következő házivásár időpontja: 2018. október 12-13. Az akció időtartama alatt mind személyes, mind online vásárlás esetén is szuper kedvezményekkel várunk, valamint az alábbi játékos kérdőív kitöltésével részt vehetsz a házivásár nyereményjáték sorsolásán is! 


 

Játssz velünk és nyerj Kingsland lovas pulcsit, Fairlplay nyeregalátétet, vagy HG polártakarót! A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint helyesen megválaszolnod az alábbi kérdéseket, és beküldened a kitöltött űrlapot! 

Beküldési határidő: 2018. szeptember 30.
Sorsolás: 2018. október 6.

 
JÁTÉKSZABÁLYZAT - HÁZIVÁSÁR NYEREMÉNYJÁTÉK


1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE
A játék szervezője Lovasvilág Kft., 9023 Győr, Rákóczi F. u. 63., Cégjegyzékszám: 08-09-010789 (továbbiakban Szervező). A játékban önkéntesen részt vevő személyek adataiból Szervező üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, ezek közvetlen üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében. Az üzletszerzési listát harmadik fél felé nem továbbítja.
A játék során önkéntesen, a fentiek ismeretében Ön által megadott adatokat, valamint kérdéseinkre adott válaszait tároljuk és felhasználjuk abból a célból, hogy az Ön érdeklődési körének leginkább megfelelő termékeket és szolgáltatásokat érintő, közvetlen üzleti ajánlatokról tájékoztassuk.

2. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI
Jelen szabályzat a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek címen elérhető promóciós játékban való részvételre, és a játékban való űrlap elküldése során megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik. A nyereményjátékra történő űrlapok beküldése kihirdetéstől számítva 2018. szeptember 30-ig tart.
A játékban kizárólag magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy jogosult, aki:

• a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek weboldalon a fenti határidőn belül online beküldi a nyereményjáték adatlapját

A beküldés során a következő, érvényes, valós adatait megadja:
• név
• e-mail cím

3. NYEREMÉNYEK, KÉZBESÍTÉS
A játékban kisorsolásra kerülő nyeremények:
• 1 db Kingsland pulóver
• 1 db FairPlay nyeregalátét
• 1 db HorseGuard polár takaró

A nyeremény tartalmazza a Magyarország területén történő kézbesítési költségeket is. A nyereményt a Szervező továbbítja postai úton, nyertes a postázási adatainak átadásához hozzájárul. A nyeremény kézbesítési időpontja változó lehet a kívánt méret készleten való rendelkezésére állásától függően. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.

4. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA
Szervező a nyereményt a kérdőívet valós adataival beküldő játékosok között sorsolással ítéli oda. A sorsolás során három játékos kerül kiválasztásra. A Szervező a sorsolást 2018. október 6-án tartja.
A Szervező a nyertest a kérdőíven megadott e-mail címen értesíti, valamint a nyertes nevét Facebook oldalán közzéteszi. (https://www.facebook.com/LovasvilagLovasbolt/) Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező email-en (2 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, és a nyertes nem jelentkezik az értesítéstől számított egy héten belül, akkor az ajándékra való jogosultság elvész és a későbbiekben emiatt semmilyen igény nem támasztható a Szervezővel szemben. Amennyiben a nyertes nem érhető el, és jelen pont szerinti határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért, pótnyertes kijelölésére nem kerül sor. A nyereményjátékban nem vehetnek részt Szervező közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

5. ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK, TÁJÉKOZTATÁS
Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A játék keretében megadott adatait Szervező visszavonásig kezeli. Az adatkezelésben érintett adatok köre a regisztráció során megadott adatok egésze: név, e-mail cím. Az adatekezelésre vonatkozó további, bővebb információkat a Lovasvilág Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza. 
Lovasvilág Kft. adatvédelmi nyilvántartási száma:
NAIH-101416/2016.

 

Márkák

Pikeur
Kingsland
DASLÖ
Equiline
Lamicell
Kentaur
SCAN-HORSE

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: