Bejelentkezés

Lovasvilág fotós játék

LOVASVILÁG FOTÓS JÁTÉK

Ha a Lovasvilág vásárlója vagy és szeretsz fotózni, márciusban értékes nyereményeket nyerhetsz!
Hogyan? Készíts egy fotót önmagadról és / vagy a lovadról, melyben a Lovasvilágnál vásárolt lovas ruházatban és / vagy felszerelésben vagy(tok) látható(k), és az alábbi űrlapon küldd el a fotódat az adott kategória megjelölésével!

A zsűri az alábbi három meghirdetett kategória első három győztesének az alábbi, értékes nyereményeket ítéli meg kategóriánként:

I. hely: 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány + 1 db Lovasvilág feliratú kötőfék
II .hely: 4.000 Ft értékű vásárlási utalvány + 1db Lovasvilág feliratú kötőfék
III. hely: 3.000 Ft értékű vásárlási utalvány + 1db Lovasvilág feliratú kötőfék

Nevezési kategóriák: 
1) Legviccesebb ló-lovas
2) Ló munkában
3) Gyerek és Ló

Beküldési határidő: Március 1-29. között
Eredményhirdetés: Május 2. 

Űrlap:

JÁTÉKSZABÁLYZAT - Lovasvilág fotós játék

1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE
A játék szervezője Lovasvilág Kft., 9023 Győr, Rákóczi F. u. 63., Cégjegyzékszám: 08-09-010789 (továbbiakban Szervező). A játékban önkéntesen részt vevő személyek adatainak kezelésére a Lovasvilág Kft. mindenkori adatkezelési szabályzata érvényes, mely itt található: https://www.lovasvilag.hu/adatvedelem.html.

2. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI
Jelen szabályzat a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek címen elérhető játékban való részvételre, és a játékban való űrlap elküldése során megadott személyes adatok és fotók kezelésére vonatkozik. A nyereményjátékra történő űrlapok és fotók beküldése 2020. március 1-29. között tart.
A játékban kizárólag magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy jogosult, aki:

  • a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek weboldalon a fenti határidőn belül online beküldi a nyereményjáték adatlapját és fotóját
  • A beküldés során a következő, érvényes, valós adatait megadja: név, telefonszám, e-mail cím, fotó

3. NYEREMÉNYEK, KÉZBESÍTÉS
A játékban zsűrizés alapján, kategóriánként megállapított nyeremények:

I. hely: 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány + 1 db Lovasvilág feliratú kötőfék
II .hely: 4.000 Ft értékű vásárlási utalvány + 1db Lovasvilág feliratú kötőfék
III. hely: 3.000 Ft értékű vásárlási utalvány + 1db Lovasvilág feliratú kötőfék

A nyeremény tartalmazza a Magyarország területén történő kézbesítési költségeket is. A nyereményt a Szervező továbbítja postai úton, nyertes a postázási adatainak átadásához hozzájárul. A nyeremény kézbesítési időpontja változó lehet. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.

4. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA
Szervező a nyereményt a kérdőívet és fotókat valós adataikkal beküldő játékosok között zsűrizéssel ítéli oda. A zsűrizés során kilenc játékos kerül kiválasztásra. A Szervező az eredményeket 2020. május 2-án hirdeti ki.
A Szervező a nyertest a kérdőíven megadott e-mail címen értesíti, valamint a nyertes nevét Facebook oldalán közzéteszi. (https://www.facebook.com/LovasvilagLovasbolt/) Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező email-en (1 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, és a nyertes nem jelentkezik az értesítéstől számított egy héten belül, akkor az ajándékra való jogosultság elvész és a későbbiekben emiatt semmilyen igény nem támasztható a Szervezővel szemben. Amennyiben a nyertes nem érhető el, és jelen pont szerinti határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért, pótnyertes kijelölésére nem kerül sor. A nyereményjátékban nem vehetnek részt Szervező közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

5. ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK, TÁJÉKOZTATÁS
Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A játék keretében megadott adatait Szervező visszavonásig kezeli. Az adatkezelésben érintett adatok köre a regisztráció során megadott adatok és fotók egésze. A játékban önkéntesen részt vevő személyek adatainak kezelésére a Lovasvilág Kft. mindenkori adatkezelési szabályzata érvényes, mely itt található: https://www.lovasvilag.hu/adatvedelem.html. 
Lovasvilág Kft. adatvédelmi nyilvántartási száma:
NAIH-101416/2016.

A Szervező a változtatás jogát fenntartja!

Márkák

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Elfogadott bankkártyák: