Bejelentkezés

Nyereményjáték

Új üzletbe költöztünk!

15 éve nyitott üzletünk az elmúlt évek során nagyon sokat fejlődött, ahogyan a vásárlói igények is változtak. Júliusban új, modern két szintes üzletbe költöztünk, ahol saját parkolóval és kibővített árukészlettel tudjuk vásárlóinkat kiszolgálni. Új üzletünk könnyen megközelíthető, közvetlenül a győri Árkád mellett található, saját vásárlói parkolóval rendelkezik, így biztosítva mindenkinek a kényelmes vásárlást.

Ezt a jelentős mérföldkövet egy újabb nyereményjátékkal ünnepeljük. Osztozz velünk a sikerekben, és játssz velünk októberi online kérdőíves játékunkban! A helyes válaszadók között egy Kingsland polár pulóvert, egy Spooks lovas pólót, és egy szuper Roeckl lovaglókesztyűt sorsolunk ki!

Beküldési határidő: 2017. október 26.
Nyerteseink: 
Oláh Dóra - Nyereménye: Kingsland pulóver
dr. Mikola Alina - Nyereménye: Spooks póló
Kerekes Dóra - Nyereménye: Roeckl kesztyű

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT - "Új üzletbe költöztünk" NYEREMÉNYJÁTÉK

1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE

A játék szervezője Lovasvilág Kft., 9023 Győr, Rákóczi F. u. 63., Cégjegyzékszám: 08-09-010789 (továbbiakban Szervező). A játékban önkéntesen részt vevő személyek adataiból Szervező üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, ezek közvetlen üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében. Az üzletszerzési listát harmadik fél felé nem továbbítja.
A játék során önkéntesen, a fentiek ismeretében Ön által megadott adatokat, valamint kérdéseinkre adott válaszait tároljuk és felhasználjuk abból a célból, hogy az Ön érdeklődési körének leginkább megfelelő termékeket és szolgáltatásokat érintő, közvetlen üzleti ajánlatokról tájékoztassuk.

2. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

Jelen szabályzat a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek címen elérhető promóciós játékban való részvételre, és a játékban való űrlap elküldése során megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik. A nyereményjátékra történő űrlapok beküldése kihirdetéstől számítva 2017. október 28-ig tart.
A játékban kizárólag magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy jogosult, aki:

• a http://www.lovasvilag.hu/hirek-erdekessegek weboldalon a fenti határidőn belül online beküldi a nyereményjáték adatlapját,
• vagy a Lovasvilág lovasboltban (9023 Győr, Rákóczi F. u. 63.) személyesen kitölti a nyereményjáték kérdőívet.

A beküldés során a következő, érvényes, valós adatait megadja:
• név
• e-mail cím

3. NYEREMÉNYEK, KÉZBESÍTÉS

A játékban kisorsolásra kerülő nyeremények:

• 1 db Kingsland polár pulóver
• 1 db Spooks lovas póló
• 1 db Roeckl lovaglókesztyűt

A nyeremény tartalmazza a Magyarország területén történő kézbesítési költségeket is. A nyereményt a Szervező továbbítja postai úton, nyertes a postázási adatainak átadásához hozzájárul. A nyeremény kézbesítési időpontja változó lehet a kívánt méret készleten való rendelkezésére állásától függően. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.

4. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA

Szervező a nyereményt a kérdőívet valós adataival beküldő játékosok között sorsolással ítéli oda. A sorsolás során három játékos kerül kiválasztásra. A Szervező a sorsolást 2017. november 6-án tartja.
A Szervező a nyertest a kérdőíven megadott e-mail címen értesíti, valamint a nyertes nevét Facebook oldalán közzéteszi. (https://www.facebook.com/LovasvilagLovasbolt/) Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező email-en (2 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, és a nyertes nem jelentkezik az értesítéstől számított egy héten belül, akkor az ajándékra való jogosultság elvész és a későbbiekben e miatt semmilyen igény nem támasztható a Szervezővel szemben. Amennyiben a nyertes nem érhető el, és jelen pont szerinti határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért, pótnyertes kijelölésére nem kerül sor. A nyereményjátékban nem vehetnek részt Szervező közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

5. ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK, TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A játék keretében megadott adatait Szervező visszavonásig kezeli. Az adatkezelésben érintett adatok köre a regisztráció során megadott adatok egésze: név, e-mail cím.

Lovasvilág Kft. adatvédelmi nyilvántartási száma: 
NAIH-101416/2016.

Márkák

Pikeur
Kingsland
DASLÖ
Equiline
Lamicell
Kentaur
SCAN-HORSE

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: